moringologo

Woringo ERP

A WORINGO egy ERP, vállalatirányítási rendszer, amit a vállalkozások igényei szerint fejlesztettünk, hogy segítsük az otthoni munkavégzést.

A vállalatirányítási szoftver segítségével jobban szervezheted a mindennapi munkafolyamatokat, átláthatod a kollégák munkáját, elősegítheted a távmunkát és a csoportmunkát.

Az internet segítségével mobil eszközökön is elérhetővé válnak a munkához szükséges adatok és dokumentumok, ha éppen irodán kívül vagytok.

A web alapú ERP rendszerünket úgy fejlesztettük le, hogy kevesebb mint 30 perc alatt megtanulható legyen. Mellőztünk minden felesleges funkciót, minden modul működése egységes, átlátható a kezelhetősége és letisztult, hogy a legoptimálisabb felhasználói élményt biztosítsa.

A Woringo távmunka szoftvert akár 48 óra alatt bevezethető. Üzembehelyezést követően díjmentesen, online oktatást biztosítunk a szoftver használatának gyors elsajátítására.

Mire használhatod a vállalatirányítási szoftverünk?

1, Mappák létrehozása és kezelése.
2, Dokumentumok, fájlok feltöltése és csoportosítása.
3, Munkafolyamat-irányítás.
4, Feladatok kiosztása, ütemezése és nyomon követése.
5, Projektkezelés.
6, Elektronikus iratok iktatása.
7, Dolgozói, munkaügyi adatok és dokumentumok tárolása.
8, Ügyféladatok kezelése.
9, Naptáresemények létrehozása.
10, Belső biztonságos levelezés.

A Woringo ERP szoftver egyedi fejlesztésekkel bővíthető, és felhő szolgáltatásként bérelhető verzióban is elérhető.

A felhő szolgáltatásként bérelhető verzió havidíja most csak 2.490 Ft + ÁFA / felhasználó.

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy számodra melyik a legjobb megoldás, valamint további kérdéseid merültek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Telepített és felhő verzió

Telepített ERP rendszer egyedi fejlesztéssel

Telepített ERP rendszer egyedi fejlesztéssel

Amennyiben a meglévő ERP rendszerünket szeretnéd a saját elképzeléseid szerint továbbfejleszteni, új modulokkal kibővíteni vagy különálló szerveren üzemeltetni, akkor javasoljuk az egyedi fejlesztésekkel bővíthető verziót.

Felhő szolgáltatásként bérelhető ERP rendszer

Felhő szolgáltatásként bérelhető ERP rendszer

A WORINGO ERP felhő, bérelhető verziója akkor lehet érdekes számodra, ha az egyszeri nagymértékű beruházási költség helyett egy jobban kezelhető, kiszámítható, alacsony havidíjat költenél a rendszerre.

PRÓBÁLD KI

A WORINGO ERP RENDSZERT!