moringologo

Munkafolyamat-irányítás

Munkafolyamat-irányítás egyszerűen. Távmunka és csoportmunkát támogató modul, amivel a folyamatok mindig átláthatóak lesznek.

A workflow rendszer, akkor lehet hasznos vállalkozásod számára, ha nagy számban vannak olyan munkafolyamatok, amelyek munkaelemek hosszú sorából állnak, számos kollégával kell egyeztetned és fontos, hogy átláthatóak legyenek a folyamatok.

A munkafolyamat-irányítási rendszer támogatja a csoportmunkát, hiszen egy-egy projektre külön munkacsoportot hozhatsz létre, amelyekhez több feladatot is kapcsolhattok így koordinálva a teljes folyamatot.

A modul akkor is hatékony, ha távol vagy az irodától, vagy távmunkában is dolgoztok és fontos, hogy bárhol és bármikor kapcsolatban légy a csapatoddal.

A munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé válnak az üzleti folyamatok, nő az automatizáltság, csökken a hibalehetőség, biztosítva lesz az ellenörzési lehetőség, egyszerűsödik a belső kommunikáció, áttekinthető lesz a munkabeosztás és felgyorsulnak a folyamatok.

Válaszd a számodra legjobb megoldást:
1, Telepített ERP rendszer egyedi fejlesztéssel
2, Felhő szolgáltatásként bérelhető ERP rendszer

Ha kérdésed merül fel, vagy szeretnéd igénybe venni díjmentes bemutatónkat, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Munkafolyamat-irányítás

PRÓBÁLD KI

A WORINGO ERP RENDSZERT!